Hotel Tamaris

HOTEL TAMARIS

HOTEL TAMARIS** nalazi se u šarmantnoj stoljetnoj zgradismještenoj na samoj rivi, u srcu grada Visa. Zahvaljujući toj poziciji, pogled s prozora hotela je jedinstven. Upijati atmosferu laganog njihanja jedrilica u viškoj uvali, zvukova udaranja valova o kamenu rivu, glasanja galebova, čavrljanja mještana, neba i mora koji se stapaju pred nama, uzburkat će i najstaloženije putničke duše.

Jutarnju ćete kavu popiti „s guštom“ čitajući najnovije vijesti ili zaboravljajući na vrijeme i svakodnevnicuu Caffe baru Tamaris. Ovdje je i najbolje mjesto s kojega ćete nesumnjivo uživati kada klape zapjevaju u večernjim satima na trgu Klapavica.Ljetne svježe večeri najbolje su vrijeme za zabavu s društvom do kasno u noć uz maštovite koktele, izbor lokalnih vina i craft piva te ostale delicije koje ovo mjesto nudi.

Restoran Admiral, koji se nalazi u sklopu hotela, oduševljava svojim gastronomskim poslasticama, jelima od lokalnih sastojaka, koji se odlično sprežu s bogatom ponudom vrhunskih viških vina.

Hotel Tamaris raspolaže s 22 smještajne jedinice od kojih je 20 dvokrevetnih, a 2 su obiteljske.Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, tuš/WC. Veći dio soba orijentiran je prema moru.

Sadržaj

  • Hotelski restoran s uslugom buffet doručka i služene večere
  • Caffe bar Tamaris
  • A la Carte restoran Admiral